O nama

Sa željom da spojimo naizgled nemoguće, avanturu i komfor u samom srcu Beograda po pristupačnim cenama, kreirali smo Downtown Central Hostel. Stoga sa ponosom predstavljamo smeštaj posebno dizajniran da zadovolji svaku avanturističku i hedonističku potrebu. Zajedno sa svojim gostima uspeli smo da stvorimo jedinstveni svet zabave i zajedništva. Posetite nas i postanite deo našeg sveta!

Downtown Central Hostel nalazi se u samom srcu Beograda, u Kolarčevoj ulici br.7. na 3. spratu u zgradi sa liftom. Već u šetnji okolnim ulicama imaćete priliku da doživite turbolentnu istoriju grada kroz raznolikost arhitekture koja verodostojno svedoči o različitim erama kroz koje je Beograd prošao: od osmanske vladavine, preko Austro-ugarske do komunističke epohe.
Šoping ulica, Knez Mihajlova je svega par koraka udaljena od hostela, dok vas od Skadarlije, boemske ulice, deli manje od 10 minuta lagane šetnje. Više od 20 vekova stara kalemegdanska tvrdjava je, takodje udaljena 10ak min šetnje od Downtown Central Hostela.
Beograd je prestonica Srbije, a ujedno i prestonica noćnog života na Balkanu. Epicentri beogradskog noćnog života su Savamala i obala Save, oba udaljena 10-20 min šetnje od hostela.
Sigurni smo da će lokacija našim gostima ulepšati boravak u Beogradu i pomoći im da ga dožive na najbolji mogući način.
U ponudi Downtown Central hostela je 14 soba, od čega 9 spavaonica- 7 mešovitih i 2 ženske. Zajedno sa privatnim sobama raspolažemo sa ukupno 60 kreveta.  WiFi velike brzine, HD kablovska televizija, zajednička prostorija, društvene igre, kuhinja, prostor unutar hostela za parkiranje bicikala, ormarići, posteljina, peškiri, fenovi itd. su na raspolaganju gostima potpuno besplatno. Cilj nam je da se gosti u našem hostelu osećaju kao kod kuće.
Kontinenti sa kojih smo imali goste 6/7
Broj gostiju za prvih šest meseci postojanja je prešao 3500
Broj različitih jezika koje smo čuli je više od 70

REZERVACIJE I INFORMACIJE

Rezervišite sada

Plaćanje društvenim mrežama

Grupne rezervacije

Hey, travelers!
Join our email list to receive special offers and updates about your perfect stay in Belgrade.
Dragi putnici,
Prijavite se na našu e-mail listu kako biste dobijali specijalne ponude i novosti za vaš nezaboravni boravak u Beogradu!