Dobrodošli u Downtown Central Hostel

Sa željom da spojimo naizgled nemoguće, avanturu i komfor u samom srcu Beograda po pristupačnim cenama, kreirali smo Downtown Central Hostel. Stoga sa ponosom predstavljamo smeštaj posebno dizajniran da zadovolji svaku avanturističku i hedonističku potrebu. Zajedno sa svojim gostima uspeli smo da stvorimo jedinstveni svet zabave i zajedništva. Posetite nas i postanite deo našeg sveta!

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Posteljina i peškiri su uključeni u cenu. Dodatni peškiri, kao i posteljina su dostupni na recepciji uz malu nadoknadu. Upotreba vreća za spavanje nije dozvoljena.

Naša kupatila su, izmedju ostalog, opremljena i fenovima za sušenje kose. Upotreba fenova se ne naplaćuje dodatno.

Uz svaki krevet dobija se i standardni ormarić za prtljag, dok kreveti u spavaonicama sadrže i prigodne ormariće sa utičnicom.

Plaćanje celokupnog iznosa je obavezno pri prijavi u hostel. Moguće je plaćanje gotovinom, platnim karticama ili preko računa. Valuta plaćanja je isključivo srpski dinar.

Zarad Vaše udobnosti recepcija je otvorena 24h svakog dana. Naše ljubazno osoblje je uvek rado da odgovori na sva pitanja.

Prijava u hostel: 14:00 – 22:00
Odjava iz hostela: 12:00
Kasnija odjava ili ranija prijava je moguća na zahtev.

Na par minuta šetnje od hostela nalaze se dva supermarketa sa širokom ponudom namirnica i kozmetike u svom asortimanu.

PRAVILA

Vreće za spavanje nisu dozvoljene. Posteljina je uključena u cenu. Hrana nije dozvoljena u sobama, već samo u kuhinji i zajedničkim prostorijama. Gosti ne mogu koristiti prostorije hostela u komercijalne svrhe. Gosti kojima je uskraćena usluga zbog kršećanja ovih i drugih pravila neće dobiti povraćaj novca. Iz bezbednosnih razloga, zajedničke prostorije su pod video nadzorom. Sve zaboravljene stvari čuvamo najviše 30 dana, a nakon toga su uklanjaju iz hostela.

Kako su nam naše komšije drage, trudimo se da održimo dobar odnos sa njima. Molimo vas da nakon 22:00 ne pravite buku koja bi mogla da omete san drugih gostiju. Zajedničke prostorije su vam na raspolaganju 24 časa dnevno, a hostel nikada nije zaključan. Ipak, zamolili bismo vas da vodite računa o tome da ne ometate ostale goste ako se vraćate u hostel kasno noću.

Pušenje u hostelu je strogo zabranjeno. Svaki gost koji prekrši ovo pravilo biće zamoljen da istog trenutka napusti hostel. Gosti koji napuštaju hostel zbog kršenja pravila nemaju pravo na povraćaj novca.
Zabranjeno je unositi oružje bilo koje vrste u hostel. Za kršenje ovog pravila sledi prekid boravka u hostelu istog trenutka kada do kršenja pravila dodje.

Ako izgubite ili oštetite imovinu Downtown Central Hostela, naplatićemo iznos štete na licu mesta.

Resursi naše planete su već istrošeni. Molimo da čuvate struju i vodu u hostelu. Nemojte ostavljate otvorene česme, ako nemate potrebu za vodom. Isključite svetlo u sobi kada ga ne koristite.

Molimo da vodite računa o ličnim stvarima. Downtown Central Hostel ne snosi odgovornost za gubitak, štetu ili krađu ličnih stvari, bez obzira na okolnosti.

Rezervacije i informacije

Rezervišite sada

Plaćanje društvenim mrežama

Grupne rezervacije

Hey, travelers!
Join our email list to receive special offers and updates about your perfect stay in Belgrade.
Dragi putnici,
Prijavite se na našu e-mail listu kako biste dobijali specijalne ponude i novosti za vaš nezaboravni boravak u Beogradu!