10-krevetna mešovita spavaonica | najbolja cena

  • Posted by admin on јун 29, 2015
  0

  Niske cene, ali ne i kvaliteta, prostrane desetokrevetne spavaonice su srce hostela. Opremljene su izuzetno praktično, krevetima na sprat koji sadrže ormariće sa utičnicom koji se mogu zaključati. Osim kreveta gosti dobijaju i ormariće za prtljag koji se zaključavaju, kao i peškir, potpuno besplatno. Obe desetokrevetne sobe u DC hostelu su svetle i prostrane i uobičajno su najinteresantnije mesto u hostelu za upoznavanje i druženje. Same spavaonice se, kao i hostel nikada ne zaključavaju, a na prozorima nema zavesa koje bi preko dana zamračivale prostoriju. Tolerancija i društvenost su prilično dovoljne da učine da spavaonice funkcionišu besprekorno. Jedna od desetokrevetnih spavaonica ima pogled na centar grada, dok je druga okrenuta ka unutrašnjoj strani zgrade, pa je obično tiša- koliko to koncept spavaonice dozvoljava.


  • Naše klimatizovane sobe i spavaonice su renovirane i izuzetno čiste i praktične. Privatne sobe sadrže pojedinačne i duple krevete, dok su spavaonice opremljene krevetima na sprat sa praktičnim ormarićima koji sadrže utičnicu.
  • Osim soba, spavaonica i zajedničkih kupatila u hostelu postoji i praktična zajednička prostorija. Iako ne previše velika, uspeli smo da je pametno opremimo obezbedjujući trpezarijski deo sa kuhinjom, kao i TV ćošak sa stočićima i lejzi begovima.
  • Peškiri i posteljina, kao i Wi-Fi internet su besplatni.
  • Share this portfolio
  Previous Portfolio

  Fantastična lokacija u strogom centru grada

  Hey, travelers!
  Join our email list to receive special offers and updates about your perfect stay in Belgrade.
  Dragi putnici,
  Prijavite se na našu e-mail listu kako biste dobijali specijalne ponude i novosti za vaš nezaboravni boravak u Beogradu!