2-krevetna soba sa dodatnim krevetom

sa pogledom na grad
  • Posted by admin on јун 29, 2015
  0

  U našoj ponudi su sobe koje sadrže francuski ležaj i jedan pojedinačni ležaj. Svaki krevet dolazi sa ormarićem za prtljag, a u sobi postoje i dodatni ormarići koji su dostupni gostima na zahtev, potpuno besplatno. Osim kreveta i ormarića ove sobe su opremljene i praktičnim policama koje obezbedjuju utičnicu na dohvat ruke, stočićima, kao i stolicama i lejzi begovima. Sve sobe ovog tipa okrenute su ka glavnoj ulici što gostima pruža pogled na sam centar Beograda.


  • Naše klimatizovane sobe i spavaonice su renovirane i izuzetno čiste i praktične. Privatne sobe sadrže pojedinačne i duple krevete, dok su spavaonice opremljene krevetima na sprat sa praktičnim ormarićima koji sadrže utičnicu.
  • Osim soba, spavaonica i zajedničkih kupatila u hostelu postoji i praktična zajednička prostorija. Iako ne previše velika, uspeli smo da je pametno opremimo obezbedjujući trpezarijski deo sa kuhinjom, kao i TV ćošak sa stočićima i lejzi begovima.
  • Peškiri i posteljina, kao i Wi-Fi internet su besplatni.
  • Share this portfolio
  Next Portfolio

  Fantastična lokacija u strogom centru grada

  Hey, travelers!
  Join our email list to receive special offers and updates about your perfect stay in Belgrade.
  Dragi putnici,
  Prijavite se na našu e-mail listu kako biste dobijali specijalne ponude i novosti za vaš nezaboravni boravak u Beogradu!