Plaćanje društvenim mrežama

Sa željom da spojimo naizgled nemoguće, avanturu i komfor u samom srcu Beograda po pristupačnim cenama, kreirali smo Downtown Central Hostel. Stoga sa ponosom predstavljamo smeštaj posebno dizajniran da zadovolji svaku avanturističku i hedonističku potrebu. Zajedno sa svojim gostima uspeli smo da stvorimo jedinstveni svet zabave i zajedništva. Posetite nas i postanite deo našeg sveta!

PRVI PUT IKADA U HOSTELU

Kao prvi hostel ikada, Downtown Central Hostel prihvata objave na društvenim mrežama i blogovima kao valutu za plaćanje. Veličina društvene mreže je osnov za dobijanje popusta od 5% do potpuno besplatnog boravka.

Sve što je potrebno da uradite je da podelite javnu objavu na profilu prilikom rezervisanja, jednu prilikom prijave u hostel i jednu prilikom odlaska iz hostela, upišete naš website (www.dchostel.rs) i označite našu Facebook stranicu. Potrebno je i da lajkujete našu Facebook stranicu, a prilikom objava i da označite svoju lokaciju na toj stranici. Ako ne ispunite sve navedeno, opcija plaćanja društvenim mrežama neće biti moguća.

Potrebno je da napravite objavu prilikom rezervacije, prilikom prijavljivanja i prilikom odjave iz hostela. Upotrebite oznaku #DCHostel u objavama, a označite i Downtown Central Hostel kada se prijavite. Ukoliko ne ispunite navedeno, plaćanje društvenim mrežama neće biti omogućeno.

Ako ste putnik bloger, pošaljite nam svoju google analitiku sa posetama kako bi pripremili posebnu ponudu za boravak u našem hostelu.

Popust za Facebook ili Instagram
- 100   % popusta = BESPLATNO za jedno noćenje
Popust za Facebook ili Instagram
- 15   % popusta za do 3 noćenja
Popust za Facebook ili Instagram
- 10   % popusta za do 3 noćenja
Popust za Facebook ili Instagram
- 5   % popusta za do 3 noćenja
OPŠTA PRAVILA
  • Prvo, napravite rezervaciju. Drugo, aktivirajte plaćanje društvenim mrežama slanjem fotografije broja Facebook prijatelja/Instagram pratilaca na e-mail (info@dchostel.rs) i link ka objavama koje ste napravili.
  • Možete da napravite kombinaciju popusta uz Facebook i Instagram objave (primer:  napravite objavu na facebook profilu sa 1500 prijatelja i dobijete 15% popusta i napravite objavu na Instagram profilu sa 10000 pratilaca i dobijete još 10% popusta – ukupno 25% popust).
  • Plaćanje društvenim mrežama je moguće za ukupno 7 besplatnih noćenja po osobi u toku godine (osim za Novu godinu).
  • Rezervacije je obavezno napraviti bar 3 dana pre dolaska, a najviše 3 meseca pre datuma prijave u hostel, isključivo putem ove internet prezentacije.
  • Ako ne ispunite navedene uslove za opciju plaćanja putem društvenih mreža, biće obračunata puna cena boravka.
  • Stranice proizvoda, zajednica ili kompanija se ne mogu koristiti za aktivaciju usluge plaćanje društvenim mrežama.
  • Ako ne ispunjavate minimum uslova u pogledu broja prijatelja ili pratilaca, zadržavamo pravo da naplatimo punu cenu usluge koju smo pružili.
  • Plaćanje društvenim mrežama važi isključivo za plaćanje usluge smeštaja.
  • Plaćanje društvenim mrežama možete iskoristiti jednom godišnje.

Želite da napravite rezervaciju za grupu?

Pošaljite nam zahtev sa detaljima i očekujte najbolje cene za najkvalitetniju uslugu u strogom centru grada.

Hey, travelers!
Join our email list to receive special offers and updates about your perfect stay in Belgrade.
Dragi putnici,
Prijavite se na našu e-mail listu kako biste dobijali specijalne ponude i novosti za vaš nezaboravni boravak u Beogradu!