Sobe i sadržaji

Sa željom da spojimo naizgled nemoguće, avanturu i komfor u samom srcu Beograda po pristupačnim cenama, kreirali smo Downtown Central Hostel. Stoga sa ponosom predstavljamo smeštaj posebno dizajniran da zadovolji svaku avanturističku i hedonističku potrebu. Zajedno sa svojim gostima uspeli smo da stvorimo jedinstveni svet zabave i zajedništva. Posetite nas i postanite deo našeg sveta!

Kako bi ispunila najviše standarde, ponuda DC Hostela obuhvata četvorokrevetnu, šestokrevetne i desetokrevetne mešovite spavaonice, šestokrevetne ženske spavaonice, kao i dvokrevetne i trokrevetne privatne sobe.  Neke od soba i spavaonica imaju pogled na sam centar Beograda.  Kupatila su kreirana po ugledu na evropske hostele. Oba kupatila, muško i žensko opremljena su sa po 3 toaleta, 3 tuša i 6 umivaonika. Cene spavaonica odnose se na noćenje po osobi, dok se cene za privatne sobe odnose na noćenje po sobi. (manje od 3 osobe mogu boraviti u u trokrevetnoj sobi pri čemu se cena sobe ne menja). Boravišna taksa (151 RSD za noć po osobi) i osiguranje (20 RSD za noć po osobi) nisu uključeni u cene.

Očekujte sve ovo

REZERVACIJE I INFORMACIJE

Rezervišite sada

Plaćanje društvenim mrežama

Grupne rezervacije

Uđite u Downtown Central Hostel i pogledajte šta vas očekuje.

Hey, travelers!
Join our email list to receive special offers and updates about your perfect stay in Belgrade.
Dragi putnici,
Prijavite se na našu e-mail listu kako biste dobijali specijalne ponude i novosti za vaš nezaboravni boravak u Beogradu!