Beogradski noćni market – nova manifestacija u Beogradu

0

Hteli bismo da vas upoznamo sa jednom novom manifestacijom koja je od nedavno počela da se održava u Beogradu -Beogradskim noćnim marketom.

Prva noć Beogradskog noćnog marketa održala se  17. juna na Bajloni pijaci, bilo je blizu 100 izlagača iz oblasti gastronomije, umetnosti, mode i dizajna. Nije zanemaren ni zabavni deo, pa će tu biti mnogi ulični svirači, bendovi i DJ-evi.
Oko 15.000 građana posetilo je prvi Beogradski noćni market na pijaci Bajloni. Ovakva festivalska atmosfera viđena je prvi put na pijacama u Beogradu. Pod festivalskom rasvetom pravila se gužva i svi su veselo čavrljali, probali specijalitete, pili i pazarili. Poseban šarm manifestaciji dali su izloženi old-tajmeri i karnevalski uređene tezge.

Naredni događaj  će se održati na pijaci Kalenić, u petak ,1. jula 2016. Na ovoj manifestaciji nastupiće bend “Đura i mornari”, a organizatori najavljuju brojna iznenađenja za posetioce. Ovo je zasigurno manifiestacija koju nijedan Beograđanin i nijedan gost Beograda ne treba da propuste.

Ovaj projekat nastao je kao potreba da se pijace koje se nalaze u centralnim sredinama gradskih naselja iskoriste i za predstavljanje malih privrednika iz okoline, lokalnih restorana i drugih malih preduzeća, pa je ovo odličan način da probate domaće proizvode i upoznate se sa ponudom.

  • Share this Чланак
Previous Чланак Next Чланак

Fantastična lokacija u strogom centru grada

Hey, travelers!
Join our email list to receive special offers and updates about your perfect stay in Belgrade.
Dragi putnici,
Prijavite se na našu e-mail listu kako biste dobijali specijalne ponude i novosti za vaš nezaboravni boravak u Beogradu!